Mai avem nevoie de huse de protecție pentru telefon?!

Nu scap telefonul din mână. Nu atât de des.

Recunosc că l-am scăpat de vreo 2 ori, odată pe an, de când mi-am luat telefonul. Un Nexus 5 din prima generație care chiar îmi place și încă face față. De aceea nici nu l-am schimbat.

Prima dată l-am scăpat ușor, de la câtiva zeci de centimetri. N-am cum să vă arăt zgârieratura pentru că aceasta nu mai există, am înlocuit între timp carcasa.

A doua oară a fost mai grav. A picat pe gresie, scăpat de oboseală, din mână. Am fost un prost, dar aia e… oboseala și-a spus cuvântul.

S-a lovit foarte puțin display-ul într-o zonă care, oricum, nu era vizibilă, apoi carcasa a luat-o un pic la vale. În câteva minute l-am aranjat… însă în câteva săptămâni mi-a picat butonul de on/ off. Filmulețul de mai jos seamănă destul de mult cu felul în care aveam eu telefonul în perioada aceea.

Am tras concluzia că de la căzătură a fost, de acolo au început problemele pentru telefonul meu.

Poate că era mai bine să îmi fi luat o husă pentru telefon care să mă ajute, să îmi protejeze gadgetul în momentele pretențioase ca cele de mai sus. Acum poate nu vorbeam despre reparații, despre garanții și despre display spart.

Avantajul telefoanelor de la Google, Nexus 5 în cazul meu, este că au protecție destul de bună a display-ului. De exemplu, în filmulețul de mai jos aveți câteva solicitări interesante.

După cum vedeți, telefonul este lansat în 2013. Au trecut aproape 3 ani de zile de atunci, s-au făcut o grămadă de îmbunătățiri atât pentru siguranța acestuia, dar și performanțele hardware au tot crescut.

Cred că stiți foarte bine că anul acesta s-a lansat Gorilla Glass 4, o protecție foarte bună pentru telefoane. Cel mai probabil se va vedea pentru gadgeturile premium, din generațiile ce vor fi lansate în perioada următoare.

huse-iphone
huse din piele pentru Iphone

Mă uit pe site-urile de specialitate și văd că „împodobesc” destul de mult telefonul o husă pentru telefon. De exemplu, avem aici o husă pentru Galaxy S4. Părerea mea este că îi strică tot feng shui-ul gadgetului, iar noi, de fapt și de drept, alegem huse, nu telefoane. Așadar, de ce nu ne raportăm mai mult la acestea?!

Să vă mai dau un exemplu: husele pentru Iphone6. Dai zeci de milioane pe un telefon foarte performant, pe care marea majoritate a oamenilor nu și-l poate permite și îl îmbraci într-o husă. Husă de silion, de piele sau… de orice fel.

Înțeleg că trebuie protejat, dar cu huse care nu îi strică aspectul telefonului. Chiar și cu prețul accidentelor ce pot interveniti asupra telefonului.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.