Huawei Mate 9 va fi lansat pe 3 noiembrie in cadrul unei conferinte de presa

Huawei începe trimiterea invitațiilor jurnaliștilor pentru o conferință de presă situată în Germania, pe 3 noiembrie. Producătorul chinez va prezenta următorul său pilot, Mate 9, cu această ocazie?

Următorul Huawei Mate 9  ar trebui să fie prezentat pe 3 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă la Munchen, Germania. Într-adevăr, mulți jurnaliști au primit o invitație din partea gigantul chinez. Invitația precizează că CEO al Huawei, Richard YU va fi prezent pentru a introduce „lansarea la nivel mondial a următorului smartphone Huawei.’’

Nu există detalii cu privire la invitație, dar este foarte probabil ca smartphone-ul Mate 9 să fie anunțat, deoarece anul trecut, fratele său mai mare urma să se lanseze în aceeași perioadă de timp.

Specificații

Unele scurgeri anunță că terminalul va fi echipat cu un SoC Kirin 960, 6GB RAM, 256GB de stocare, un senzor dublu Leica și o baterie de 4000 mAh. Un record foarte atractiv pentru acest nou smartphone, încă neconfirmat. De asemenea, ca sistem de operare va avea Android 7.0 Nougat.

maxresdefault

Următorul pilot Huawei ar trebui să însoțească revizuirea completă a EMUI, interfața brand-ului, crescând la versiunea a cincea și care este, de asemenea, in prezent in curs de testare în Huawei P9.

Acesta va fi prezentat conform zvonurilor pe data de 3 noiembrie 2016 și va fi disponibil la precomandă tot undeva în aceeași lună. Acesta va avea două variante una de 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, care va costa în jur de 500$, iar cea de top cu 6GB RAM și 256GB spațiu de stocare va avea un preț de 700$.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.