Google Pixel 2

Nexus a fost telefonul meu preferat. Am prins varianta a 2 a, dacă se poate spune așa, cea în colaborare cu LG. Am și acum modelul LG Nexus 5 2013 ce funcționează extrem de bine. Nu se poate spune neapărat „bine” pentru că au fost ceva probleme, de-a lungul timpului: display spart, baterie și mufă de încărcare pe ducă. Dar în meniu este exemplar. Android-ul curat este bestial.

Tocmai de aceea am fost în dubii dacă să schimb platforma sau nu. Google Pixel este un telefon bun, dar scump pentru ceea ce oferă. Adică nu îmi oferă un design pe placul meu. Față de Samsung Galaxy S8 este cam departe. Dar cum la Samsung nu suport deloc sistemul de operare și aplicațiile lor am decis să aștept Google Pixel 2.

Acesta se anunță a fi lansat la sfârșitul anului. Nu se știe data exactă, dar se pare că va fi lansat în octombrie. Voi actualiza în momentul în care voi avea suficiente informații.

Cel mai probabil vom avea cel mai nou procesor disponibil pe piață. Eu unul aștept un dispozitiv de 5 inchi, cu software rapid, cu Android 8, care să aibă o autonomie suficient de ok pentru baterie.

Exact cum credeam: Snapdragon 836 va fi procesorul disponibil pe Google Pixel 2. Se pare că va avea cu 10% mai multă performanță față de precedentul procesor.

Lansarea va avea loc pe 5 octombrie 2017.

Sunt sigur că din punctul de vedere al camerei foto nu vor fi probleme.

concept Google Pixel 2

Momentan, pe surse se pare că așa va arăta noul telefon al celor de la Google.

Iată, mai jos, și ceva randări:

Se discută tot mai des despre faptul că telefonul va copia Apple și nu vor mai oferi jack-ul pentru căști.

Just got another tip that Pixel 2 and Pixel XL 2 will both ditch the headphone jack. In case you needed further confirmation.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.