Google Nexus este mort

La scurt timp după lansarea primelor noi telefoane Pixel, Google a confirmat că nu există „nici un plan” pentru a crea un alt dispozitiv de marcă Nexus. Raportul a fost confirmat de către mai multe tweet-uri făcute pe contul oficial Nexus.

Dispariția nu vine ca o surpriza, deoarece Google a împins brandul Pixel in gama de hardware, inclusiv laptop-uri și tablete. Dispozitivele Nexus au fost concepute pentru a scoate în evidență cele mai recente și mai mari caracteristici Android, complete, cu actualizări software direct de la Google și de stabilire a prețurilor în mod surprinzător la prețuri accesibile. Dispozitivele Nexus au subliniat cea mai bună și cea mai pură experiență Android posibilă.

Google a eliminat Nexus 6P și 5X din Google Store, și chiar Player-ul Android TV, de asemenea, veți vedea în continuare opțiunea de a cumpăra un dispozitiv, dar făcând clic pe ea vă va redirecționa doar la Google Store și la telefonul Pixel.

Dar, în timp ce dispozitivele Nexus au fost concepute pentru a împinge Android în lumina reflectoarelor și să inspire partenerii hardware Google pentru a face mai bine, telefoanele Pixel sunt ca o încercare de a prelua controlul întregii experiențe de utilizare în moda Apple.

nexus-5x-nexus-6p-2

Telefoanele Google Pixel se revarsă cu caracteristici premium, de la o cameră de top până la un hardware de stocare cloud gratuit, nelimitat pentru toate fotografiile și videoclipurile realizate cu dispozitivul. Ei, chiar au fost o fantezie noile dispozitive Pixel lansate, dar nu vor fi ca telefoanele Nexus de până acum.

Pixel concurează, nu doar cu iPhone de la Apple, dar, de asemenea, cu dispozitive emblematice de la partenerii hardware proprii Google.

Nu mă înțelegeți greșit; Pixel și Pixel XL par să ofere un amestec al naibii de bun de hardware și software, ele par destul de convingătoare, dar nu cred că vor putea înlocui dispozitivele Nexus.

Reader Interactions

Comentarii

  1. Trizu a zis

    Google Nexus mi s-au parut niste telefoane impecabile, imi pare rau ca nu le mai fac.
    Probabil Pixel este noul nexus! 🙂

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.