Cum se activează interfața Material Design în Google Chrome

Google Chrome este cel mai bun browser de internet. Nu o spunem noi, o spun statisticile. Din moment ce este folosit de peste 50% din populația lumii înseamnă că este apreciat. Sigur, există și variante mai light, dar asta este o altă discuție.

Îmi place faptul că cei de la Google încep să aducă îmbunătățiri browser-ului lor. Dacă aveți telefoane cu android cred că deja ați observat faptul că cei de la Google au început să schimbe design-ul.

Acesta se numește Material Design și este disponibil, din versiunea 49 a browser-ului Google Chrome. Sigur, încă este loc de îmbunătățiri, încă nu merge totul roz, dar trebuie să înțelegem că este o variantă în dezvoltare.

Din punctul meu de vedere interfața nu este chiar light. Calculatoarele vechi, ce vor avea cea mai nouă versiune, vor funcționa din ce în ce mai greu și vor avea nevoie de ceva optimizări.

Activare interfață Material Design pentru Chrome

Nu este deloc greu să activezi noua interfață. Evident că, pe măsură ce tot mai multe opțiuni vor deveni disponibile, vor mai apărea în chrome:flags, locul în care noile opțiuni sunt disponibile.

Așadar, ca să activați Material Design trebuie să faceți următoarele:

scrieți în bara de adrese:

chrome://flags/#enable-md-downloads

material design Google Chrome

și apoi activați și restartați Chrome.

Puteți să folosiți funcția de căutare a browser-ului și să activați varianta pentru PDF-uri și alte opțiuni ce vor deveni disponibile, în viitorul apropiat.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.