Google Allo vine cu inteligenta artificiala

Noul serviciu de mesagerie de la Google, Allo vine cu inteligență artificială, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot comunica, de asemenea, cu chatbots. Această caracteristică funcționează atât pe Android și pe iOS.

Cum se face acest lucru de fapt? Serviciul de mesaje Allo are un AI, care poate sugera răspunsuri pentru mesajele trimise de contact. De exemplu, dacă cineva vă trimite o imagine cu ceva adorabil ca un cateluș sau o pisicuță, funcția AI va sugera să răspundeți fie cu un mesaj „Oh, drăguț” sau cu un emoji, adecvat.

Dar acest lucru nu este tot, AI-ul se poate observa, de asemenea, în modul în care răspundeți la anumite mesaje și să sugereze un răspuns similar ori de câte ori primiți acel tip de mesaj. Este destul de impresionant, nu?

google-allo-600x300

Functia de AI permite de asemenea utilizatorilor să-l interogheze despre cele mai recente filme sau restaurantele din apropiere, de fiecare dată când tastați „@google”. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a găsi sau obține actualizări de știri de zi cu zi sau informații cu privire la situațiile de trafic, rezultate sportive și, mai important, prognoza meteo, care este foarte necesară în anumite situații.

Sistemul de mesagerie Allo oferă de asemenea utilizatorilor săi alte funcționalități, cum ar fi trimiterea de emoticon-uri (care este foarte standard), autocolante și are chiar și o opțiunea de vopsea, care vă permite să atrageți orice doriți pe fotografii.

O altă caracteristică foarte interesantă a serviciului de mesaje Allo este că toate mesajele trimise prin el vor fi stocate pe serverele Google și că acestea pot fi citite de către algoritmii Google. Cu toate acestea, ele vor fi stocate numai pe servere până când utilizatorii decid să le șteargă.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.