Galaxy S8 ar urma să fie echipat cu un acumulator proiectat de LG

După cum am aflat astăzi prin intermediul celor de la Korea Herald, se pare că Samsung ar avea un posibil parteneriat cu cei de la LG, ca scop de diversificare a furnizorilor de baterii.

Totul se întâmplă din cauza problemelor întâlnite la bateriile modelului Galaxy Note 7, bateriile fiind produse de Samsung SDI, cu toate acestea concluzia a fost anulată destul de repede, după ce mai multe telefoane dintr-un lot nou, echipate doar cu baterii de la Amperex Technology Limited, au luat foc, de asemenea, cauza fiind necunoscută până în prezent.

 Dacă acest acord se va realiza, ne putem aștepta ca viitorul smartphone produs de către cei de la Samsung, și anume, Galaxy S8, să vină la pachet cu o baterie produsă de către cei de la LG.samsung-galaxy-note-7-review-video-630x399Dar întrebarea e următoarea: de ce Samsung a ales să se roage de LG să-i facă baterii? 

Samsung a dat-o în bară cu Galaxy Note 7, dar de data asta vrea să reușească să intre din nou în pielea utilizatorilor, de aceea a ales să schimbe producătorul de bateri pentru a minimiza șansele ca Galaxy S8 să explodeze, putând da vina pe LG în caz că se va întâmpla la fel ca la Note 7.

Samsung a apelat pentru un lot uriaș de baterii necesare pentru programul de înlocuire a modelelor Note 7 din septembrie, dar cei de la LG nu au putut realiza aceste componente într-un timp atât de scurt.

Rămâne de văzut dacă acest parteneriat se va întâmpla, deoarece LG ar avea un competitor de temut în ceea ce privește producția de smartphone-uri, de asemenea, conform zvonurilor ce circulă pe internet Galaxy S8 ar opta pentru un design diferit care să permită accesul utilizatorilor la baterie.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.