Galaxy S8 ar putea fi lansat la Mobile World Congress de la începutul anului 2017

Potrivit celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy S8 ar putea fi eliberat mai devreme decât de obicei pe 26 februarie 2017. Cu toate acestea, acest lucru nu ar fi așa de ciudat de la Samsung, din moment ce alte două modele anterioare, S7 și S6 au fost, de asemenea, anunțate la Mobile World Congress de la începutul acestui an, și din nou în 2015.

In ciuda zvonurilor, Samsung nu a confirmat în mod oficial nimic despre Galaxy S8, dar încă mai există șanse să putem vedea un alt model din seria Galaxy S, care ar putea fi confirmat la conferința MWC în luna februarie 2017. În cazul în care se întâmplă acest lucru, ar fi contrar altor speculații, care au spus că Samsung va lansa un nou dispozitiv mai devreme decât era planificat, din cauza problemelor cu Note 7.

Pe parcursul ultimelor săptămâni, Samsung a abordat un proces de rechemare, care pare infinit. Totul a început în luna septembrie, când un dispozitiv Note 7 a explodat conform relatărilor.

Compania a reacționat rapid, oferind piese de schimb sau alte telefoane de înlocuire pentru utilizatori. In ciuda eforturilor lor, au existat cazuri în care chiar și dispozitivele de înlocuire au explodat, dar asta nu e tot, toți operatorii principali și comercianții de pe piață au încetat să vândă orice set de caști Galaxy Note 7.

Din acest motiv, Samsung a oprit producția dispozitivului cu totul, se pare. Zvonul unui alt dispozitiv vine dintr-un mesaj de pe Twitter postat de către utilizatorul @ Ricciolo1, care este un mobile tipster din Italia. În trecut, el a prezis, de asemenea, datele de lansare ale altor modele precum Galaxy S7, S7 Edge sau Sony Xperia X Compact. El susține că această informație a fost confirmată, dar încă nu avem nici un anunț oficial.

Până când nu vom primi detalii oficiale, trebuie să ne bucurăm de zvonurile și speculațiile, care au început în circulație, unii dintre ei chiar discuta ce hardware va include receptorul viitor.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.