Cum fac downgrade de la IOS 11 la IOS 10?

Sunt multe persoane care au făcut trecerea la IOS 11 și au avut terminalele ceva mai vechi. Mă refer la cei cu iPhone 5s, cu iPhone 5SE sau chiar cu iPhone 6. Unele persoane acuză că upgrade-ul a IOS 11 le-a adus numai neplăceri.

Așadar, dacă unii spuneau că este simplu să faci upgrade la IOS 11, noi vom încerca să vă ajutăm să faceți downgrade de la IOS 11 la IOS 10.Înainte de a începe orice procedură de a face downgrade la IOS trebuie să faceți cel mai important lucru: backup. Nu plecați la drum fără să vă faceți backup la datele importante. Când e vorba de downgrade se poate întâmpla orice.

Cum fac downgrade la IOS 10.3?

Toată treaba se leagă de iTunes. Trebuie să aveți cea mai recentă versiune instalată pe calculator pentru a nu fi probleme.

În pasul următor trebuie să descărcați arhiva cu IOS 10.3 pentru telefonul vostru. Aveți mai jos toate terminalele disponibile.

Pasul următor ar fi acela în care dezactivați funcția Find My Phone. Apple stochează acolo ceva informații și permisiunile nu v-ar lăsa să faceți treaba.

După ce ați terminat cu descărcatul și setatul Find My Phone va trebui să vă conectați la telefon, de pe PC, cu ajutorul iTunes.

Acum va trebui să faceți restore la versiunea precedentă pe care tocmai ați descărcat-o. Exact ca în poza de mai jos:

Reader Interactions

Comentarii

        • Yamasha a zis

          Transportul poate fi facut prin curierat rapid sau prin Poșta Română. Durează 3,4 zile să ajungă în România și câteva săptămâni în țară. Dacă iei prin DHL mai ai și ceva comisioane… Destul de mari!

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.