Cum scap de SMS-urile de la Orange, Vodafone, Telekom, DIGI?

Mai nou, promoțiile se fac la telefon, sunt operatori pusi special sa faca lucrul acesta, sa ofere promoții, mesaje si alte nebuneli. Pe mine ma enervează la culme sa primesc o tona de mesaje de la Orange, Vodafone sau Cosmote. Impartiti fly-ere sau orice altceva, dar nu-mi dați mie SMS-uri.

Cum dezactivez mesajele cu promotii de la Orange?

mesaje automate orange

Pentru a scapa de o campanie publicitara Orange trimite un SMS cu textul STOP la 100.
Pentru a scapa de toate campaniile publicitare Orange trimute un SMS cu textul RENUNT la 367.
SMS-ul este gratuit.

Cum dezactivez mesajele cu promotii de la Telekom?

Sunați la 1234, iar apoi apăsați tasta 1, încă o dată tasta 1 și apoi tasta 8.

Cum dezactivez mesajele cu promotii de la DIGI(RDS)?

M-am mutat de curând la DIGI cu telefonia mobilă și am început să primesc tot felul de promoții. Nu am reușit încă să dezactivez notificările(SMS-uri) de factură, chiar dacă eu am plătit-o deja.

Ca să pot să nu mai primesc oferte și mesaje de la cei de la DIGI a trebuit să sun la call center și să cer dezactivarea mesajelor promoționale. Este posibil ca, pe viitor, să apară și o opțiune în contul de DIGICARE.

Cum dezactivez mesajele cu promotii de la Vodafone?

Sunt destul de multe oferte la acest operator, aveți mai multe astfel de mesaje primite. Unul dintre acestea poate fi dezactivat sunând la *567 și vorbind cu un roboțel. Va trebui să apăsați 2 de fiecare dată.(totuși trebuie să fiți atenți la mesajele pe care vi le transmite acel robot să nu se schimbe ceva pe parcurs)

Eu am ajuns să îmi fac o listă cu fel de fel de mesaje SPAM și să dau block la numere. Nu este o soluție, mai bine să fie șterse direct de operatori, dar măcar, după primul SMS, scap de deranj.

Dacă mai aveți completări, dacă mai aveți servicii ce pot fi dezactivate, vă rog să comentați.

Reader Interactions

Comentarii

  1. Laura a zis

    Din pacate varianta pentru Telekom nu mai functioneaza. Au schimbat cumva meniul, optiunea 8 nu mai este disponibila pe acea cale. Are cineva o alta solutie?

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.