Cum închid un cont de Revolut

Revolut a venit ca o alternativă la sistemele bancare actuale. Așadar, tot mai multe persoane și-au făcut un astfel de card pentru a reuși să scape de comisioanele bancare. Cele mai multe comisioane sunt, ca de obicei, pentru conturile în euro.

Și cum avem din ce în ce mai multe persoane care pleacă în vacanță în străinătate, cum avem din ce în ce mai mult servicii ce se plătesc în euro mulți au vrut să economisească în acest fel.

Totuși, ca la orice serviciu popular sunt și persoane nu doresc să mai folosească serviciile acestora. Inevitabil caută informații cum să închidă contul de Revolut.

Sigur, unii întreabă pe chat, alții caută pe Google informații. Pe site-ul celor de la Revolut avem următoarele:

 • However, if you would like to close your account, you will first need to withdraw all currency balances. All transactions (card payments, transfers) should be completed – it’s required in order to close your account. Revolut cards linked to the account will be terminated and you won’t be able to link them to another account or use it again. After you’ve ensured these steps have been completed, please talk to a live agent. They will ask you some security questions before we can delete your account.

Evident, dacă doriți să vorbiți pe chat cu suportul tehnic o să vi se răspundă în același mod.

20 de comentarii la „Cum închid un cont de Revolut”

 1. nu pot sa deschid linkul. eu am un card standar dar platesc ca la premium.
  va rog vreau sa inchid contul. nu fac tranzactii nu am avut activitate pe el. dar au luat in fiecare luna 22 lei.

  Răspunde
 2. Bună ziua!
  Am vrut să fac un cont Revolut,ceva nu functioneaza si vreau să șterg contul . Voi primi o invitație de la o altă persoană ptr un alt card
  Mulțumesc!

  Răspunde
 3. Vreau sa inchid contul revolut. A-ti transferat din cardul meu de salariu 3.000 lei fara acordul meu, asta este inselaciune. Urgent inchideti contul si nu mai faceti nicio tranzactie. Am transferat toti bani de pe revolut, bani extrasi abuziv fara acordul meu si a-ti luat comision 60 lei, pentru ce? Vreau cei 60 lei sa apara in contul meu, altfel consider ca este o excrocherie si ma adresez instantei.

  Răspunde
 4. Vreau sa închid contul, nu am nimic pe el, cum fac sa ma deconectez, vreau sa mi se șteargă datele mele de pe site-ul revolut mulțumesc , aștept sa mi se confirme ca ma deconectați de pe site.

  Răspunde
 5. Vreau sa închid contul revolut mi se ia 30 roni lunar și vrwau sa mi se confirme închiderea contului

  Răspunde
 6. Am un cont deschis la revolut nu mai stiu parola meil tin sa precizez ca nu a fost activat cardu a fost pierdut

  Răspunde

Lasă un comentariu