Cum functioneaza castile de la iPhone 7

Odată cu lansarea a ultimului dispozitiv din seria iPhone, Apple a inovat complet modul în care oamenii asculta muzică și modul în care aceștia folosesc căștile. Pentru aceia dintre voi care trăiesc sub o stâncă și nu au auzit încă, iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu includ o mufă pentru căști. În schimb, ele vin împreună cu niște pernuțe numite airpods.

Cu toate acestea, înainte de a te speria, Apple a crezut, de asemenea, o soluție de back-up și include, de asemenea, în pachet un adaptor în cazul în care totuși doriți să utilizați căștile vechi. Chiar și așa, există o mulțime de oameni care sunt încă confuzi despre această schimbare în tehnologie și sunt dispuși să știe mai multe.

Mai întâi de toate, într-adevăr, nu există nici un jack pentru căști pe noul model. În al doilea rând, veți primi în loc de căști veți primi un grup de pernuțe AirPods. Cu toate acestea, veți primi, de asemenea, un cablu care se conectează la telefon și se poate conecta la portul de încărcare. După cum sa menționat anterior, veți primi un alt cablu, care este un adaptor, care vă va permite să conectați castile vechi în portul de încărcare.

Căștile Bluetooth vor fi, de asemenea, compatibile cu noul iPhone 7 la fel cum au făcut-o întotdeauna. Cele EarPods vor fi disponibile spre vanzare incepand cu luna octombrie pentru prețul de 159$. Ele sunt bazate pe senzori care le activează numai atunci când le aveți în urechi.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.