La ce ar trebui să ne așteptăm de la noul MacBook Pro?

Cei de la Apple au cel mai frumos ecosistem. Este suficient ca cineva să testeze un gadget de-al lor și, probabil, că se va îndrăgosti de ele. Eu am testat, dar nu îmi permit să investesc atât de mult în acestea.

În trecut, dacă vorbeam de laptopuri, vorbeam despre Macbook Pro și altele. Totul era perfect, mai ales pentru cei care au lucrat pe un asemenea sistem de operare. Totul funcționează perfect, iar când vorbim despre laptop în sine, vorbim despre calitate, din toate punctele de vedere.Mai mult ca sigur, cei de la Apple, vor lansa noul model în iunie, la WWDC(Worldwide Developers Conference).

Putere de procesare mai mare

Din punct de vedere hardware, mai mult ca sigur se vor alinia cu noua generație de procesoare. Așadar, vom avea parte de generația KABY LAKE și procesoare ULV. Asta înseamnă performanță sporită.

macbookpro
noul Mac OS X in actiune

Un alt lucru pe care cred că îl vom avea implementat este conectorul USB Type C. Este o discuție aici despre acest conector. Mă aștept să fie disponibil pe MacBook Pro. Rămâne de văzut dacă va fi disponibil pe post de port USB sau dacă se va alimenta direct de la un astfel de port. Din ce am observat în ianuarie, au mai fost modele, de la Razer, doar cu portul Type C.

Bateria îmbunătățită

Nu știu dacă bateria va fi mai mare, dar componentele nu mai consumă chiar atât de multă energie. Este suficient ca El Capitan să fie optimizat pentru noul hardware și iar cred că vom depăși multe ore de autonomie.

Touch ID și pentru laptop?

Sunt mult mai mulți cei care au Iphone și sunt sigur că știu despre ce vorbesc. Ar fi interesant să vedem și această opțiune pe un model de laptop.

Display OLED

OLED-ul este viitorul. Nu am niciun dubiu. Totuși, momentan, nu este o tehnologie matură. Ar fi interesant să urmărim dacă cei de la Apple vor adopta o tehnologie în curs de dezvoltare.

Marea întrebare: să fie de 13′ sau de 15′? 🙂

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.