Alternative pentru Macbook Pro

Dacă țineți pasul cu știrile Apple, probabil ați auzit deja că Macbook Pro va fi lansat conform relatărilor în ultimul trimestru al anului. Ce se întâmplă dacă nu mai puteți aștepta până la lansarea acestuia?

Vă doriți un laptop nou de îndată? Nu știți ce să alegeți? Ei bine, nu e nevoie să vă agitați, deoarece există mai multe alternative pentru Macbook Pro 2016 pe care le puteți explora.

Microsoft Surface Book

Acesta are un disiplay de 13,5 inch cu o rezolutie de 3000 x 2000, în timp ce bateria are o durată de viață de 12 ore la o singură încărcare.

en-INTL-PDP0-Surface-Book-CR9-00001-P2

Puteți alege între două opțiuni de procesor: Intel i5 sau i7 – și selectați dintr-o serie de opțiuni de stocare (128GB, 256GB, 512GB și 1TB). În cazul în care acest lucru nu este suficient, nu vă faceți griji, deoarece vă puteți extinde memoria cu un card microSD.

Dell XPS 15

În cazul în care aveți nevoie de un laptop mare, puternic cea mai bună alegere este Dell XPS 15. Acesta are un ecran de 15,6 inch, care este disponibil in două variante: un disiplay Full HD mai ieftin sau un ecran mai scump 4K Ultra HD. Indiferent de afișarea pe care o alegeți veți mai avea un chipset Intel Skylate, cu o placa video NVIDIA GTX 960m și 16GB memorie RAM.

laptop-xps-15-9550-pdp-polaris-02

Dell afirmă că bateria durează o zi la o singură încărcare, cu toate acestea, depinde și modul de utilizare. Pentru a fi în siguranță, laptop-ul vine cu un încărcător portabil, care poate prelungi durata de viață a bateriei.

Vaio Z Flip

Vaio este cunoscut pentru laptop-urile sale excelente, și a rămas fidel naturii sale cu modelul Z Flip. Acesta vă va impresiona cu un corp de carbon, care este proiectat să fie durabil și de lungă durată, care este asociat cu un design compact, fapt ce-l face un laptop de performanță

sony-vaio-z-nw-g02

Acesta oferă specificații de top, având un procesor Intel i7 și o placă video Intel Graphics Iris 550, împreună cu un disiplay touchscreen, care vă permite să-l folosiți pe post de tabletă.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Acest laptoop are abilitatea uimitoare de a se răsturna în diferite unghiuri. Acesta este realizat din fibră de carbon hibrid și cântărește 1,27 kg , făcându-l cel mai ușor și subțire laptop de 14 inch, care are capacitatea 2 în 1. Acesta face fața tuturor activităților de zi cu zi, având o rezisteță mare.

OEM_Product_Lenovo-ThinkPad-X1-Yoga_Stack2c-1024x683

Ca și celelante laptop-uri performante oferă cu procesor Intel i7, o placă video Intel HD Graphics, 16 GB de memorie RAM DD3 și un SSD de 512GB.

Acestea sunt câteva dintre alternativele pentru Macbook Pro de pe piață. Aceste laptop-uri sunt printre cele mai bune laptop-uri de pe piață în momentul actual, oferind cea mai bună performanta posibilă.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.