5 site-uri tari cu poze stock pentru blog

E indicat să avem poze cât mai frumoase pentru blog. Ilustrarea este foarte bună, mai ales că nu s-a inventat degeaba acea vorbă: „o imagine face cât 1000 de cuvinte”. Așadar, de ce să nu profităm de acest clișeu și să ne adaptăm și noi?

Da, într-o oarecare măsură se poartă minimalismul, dar nu cred că e util să renunțăm la ilustrarea articolelor. Chiar dacă mâncăm ceva megabiți in plus, descărcând niște poze. Vorbesc, evident, de datele mobile.

Și acolo ar trebui să nu fie prea mare bătaie de cap. Telefonia mobilă la noi este plină de oferte cu foarte mulți GB, în momentul de față.

Așadar, dacă nu putem să facem o poză cât mai ok, mai bine încercăm să o căutăm pe site-urile de stock. Unele site-uri sunt plătite, dar e drept că au și poze spectaculoase și… bune pentru aproape orice, iar cele gratuite au mai puține poze, dar acoperă suficient de multe domenii. Eu mă ajut, de multe ori, de aceste site-uri.

Haideți să vedem câteva astfel de site-uri:

Tu ce alte site-uri de genul folosești? Eu sunt fanul Pexels, îmi place că pot adapta la rezoluția pe care o vreau foarte simplu.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.