5 lucruri pe care trebuie să le știi când cumperi un proiector

Cred că pasul următor este de a avea proiectoare în sufragerie. Da, ca design nu știu cât de ok este, dar iluzia optică de a avea un ecran cât peretele mă încântă foarte mult. Dar pentru a ne lua un televizor atât de mare nu cred că este posibil. În schimb, putem fără probleme să alegem un proiector.

Sigur, sunt modele ieftine, dar și mai puțin ieftine pe piață. Asta înseamnă că vom fi tentați să luăm prostii, de cele mai multe ori. Mai bine băgăm banii în lucruri pe care le considerăm de actualitate, la momentul oportun.

Așadar, am zis că trebuie să enumerăm 10 lucruri de care trebuie să ținem cont în cazul în care ne gândim că un proiector este ceea ce ne lipsește din sufragerie. Vor fi lucruri generale, dar la care, probabil, nu v-ați gândit.

Fiabilitatea

Cred că e cea mai importantă. Puteți citi review-uri și păreri despre viitorul vostru proiector. Trebuie să aveți în vedere că pot fi review-uri de la oameni care au habar de domeniu sau de la clienți veșnic nemulțumiți. Încercați să îi filtrați.

Prețul

Nu sunt de acord cu cel mai ieftin model, dar nici cu cel mai scump. De obicei, un brand intermediar, fără prea multă promovare poate avea un preț mult mai interesant.

Conectivitate

E una dintre cele mai importante. Fără o conectivitate ok nu veți putea folosi produsul. Sau vă veți chinui. Da, de cele mai multe ori avem VGA ca principal conector, dar eu zic să trecem de analogic și să ne îndreptăm spre digital. Așadar, mergeți pe HDMI, încercați să căutați modele cu WiFi sau chiar porturi USB. De la 3.0 în sus, evident.

Calitatea imaginii

E important să vă proiecteze o calitate a imaginii tot mai bună, să aibă un DPI cât mai ok. La fel, aici putem discuta și despre rezoluție. Este ok să redea o rezoluție cât mai mare, dar sigur trebuie să ne așteptăm la un preț mai mare.

Tot aici aș vrea să amintesc și despre contrast și rata de aspect. Sunt și acestea lucruri de care trebuie să ținem cont.

Tehnologia oferită

Avem modele cu LCD sau cu DLP. Toate acestea vă ajută în alegerea unui model de top.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.