FIFA 2020

FIFA 20 începe să fie pe buzele oamenilor. Tot mai multe persoane doresc să știe ce se întâmplă cu jocul celor de la EA Sports, ce modificări se vor aduce și care vor fi jucătorii care vor fi disponibili în noul joc.

FIFA 19 a fost un refresh pentru FIFA 18, fără să mai punem în discuție actualizările care au venit pe parcurs și-au mai schimbat destul de mult gameplay-ul și stilul de joc.

De unde cumpăr FIFA 2020?

Mai toate magazinele au la precomandă jocul:

Când se lansează FIFA 2020?

De mai bine de un deceniu FIFA se lansează în ultima vineri din septembrie. Așa că, cel mai probabil vom avea lansarea undeva pe 27 septembrie 2019.

FIFA 2020 Trailer

FIFA 2020 update

Cele mai multe informații le avem pe Twitter. Acolo sunt băieți care fac chestii mișto, care dezvoltă jocul și mai aruncă o pastilă, două… despre update-uri.

Eu unul mă aștept să avem dynamic weather. Adică, dacă începem cu soare să poată să vină și ploaia între timp, să influențeze dinamica jocului. Ați zice că există ceva de genul la PES, probabil că va fi și aici. Evident, trebuie să trecem pe hârtie și faptul că vom avea Liga 1 în premieră în noul joc al celor de la EA Sports.

Avem și comunicat oficial:

FIFA 20 va readuce fotbalul înapoi în stradă într-un mod autentic și creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucătorii vor avea posibilitatea să-și exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea și autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrâns, jucate pe străzi, în săli de spot și pe terenuri de futsal din întreaga lume.

VOLTA FOOTBALL vine cu noi funcționalități care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, cum ar fi driblingurile și loviturile din voleu, noile animații și mișcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa în locații noi și unice din întreaga lume, într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Professional Futsal.

Jucătorii vor putea încerca o nouă experiență de narativă în VOLTA STORY și o nouă experiență individuală conectată în VOLTA WORLD, prin meciurile Single Player împotriva echipelor generate de comunitate într-o varietate de formate și locații. Mai mult, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucător versus jucător” permițându-le să înfrunte echipele controlate de alți jucători online.
FIFA 20 ridică ștacheta și la nivel de gameplay și aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numită Football Intelligence, ce se bazează pe trei noi funcționalități: Authentic Game Flow, Decisive Moments și Ball Physics.

Jucătorii vor putea și să modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovații din cel mai autentic mod de carieră de până acum. FIFA 20 oferă posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodată, cât și de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Jucătorii vor avea astfel impact direct asupra moralului și performanței echipei lor prin conferințe de presă interactive, schimbări ale echipei de start, discuții unu la unu cu jucătorii din club și multe altele.

Și modul Ultimate Team™ vine cu o serie de noi funcționalități, inclusiv noi experiențe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care oferă jucătorilor noi provocări, împreună cu noi modalități de a progresa și a personaliza echipa pe măsură ce avansează în joc. Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au fost adăugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo.

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC. Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – ediția FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – ediția FIFA 20 Champions și Zinedine Zidane – ediția FIFA 20 Ultimate.

Cerințe de sistem pentru FIFA 20

Hai să vedem cerințele de sistem:

Specificatii minime pentru FIFA 20

 • OS: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit
 • CPU: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100, or equivalent
 • RAM: 8GB
 • Placa video: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB, or equivalent
 • Spațiu de stocare: Cel puțin 50 GB spațiu liber
 • Cerințe de conectare online: viteză minimă de internet de 512kbps. Conexiune la internet necesară pentru instalare și redare.

Specificatii recomandate pentru FIFA 20

 • OS: Windows 10 – 64-Bit
 • CPU: AMD FX 8150, Intel i5-3550 or equivalent
 • RAM: 8GB
 • Placa video: AMD Radeon R9 270X, NVIDIA GeForce GTX 670, or equivalent
 • Spațiu de stocare: Cel puțin 50 GB spațiu liber
 • Cerințe de conectare online: Se recomanda o conexiune buna cu banda larga.

De unde descarc FIFA 20?

Dacă vorbim de varianta pentru PC, aceasta poate fi descărcată direct de pe Origin.

Ca să puteți să descărcați jocul, evident, trebuie să îl achiziționați înainte, așa cum se observă și în poza mea. Stați liniștiți serialul de mai sus a fost deja activat.

Reader Interactions

Comentarii

 1. Iulian a zis

  Salutare,după ce instalez jocul ,il pornesc intră în joc si la 20 de secunde imi iese si se închide, ce aș putea face ?

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.